Melaka, here we come!

Bila menjelang minggu-minggu terakhir bagi program latihan MBfPC akan bermula, saya pasti perasan sibuk. Kalau boleh ‘berkampung’ la kat ofis susuibu itu, saya rasa mau je saya berkampung disana juga, haha! Banyak kerja-kerja yang perlu dikemaskini. Sampaikan nak jawab phone sendiri pun tak sempat, huhu! Khamis petang, kami dah nak bergerak ke Alai, Melaka sudah untuk program latihan MBfPC siri ke-4, program yang terakhir bagi kawasan Semenanjung (selepas ini di Sabah, pula). Jumpa anda disanaaa!


3 thoughts on “Melaka, here we come!

  1. izzahazfar says:

    kak yati:p sabah biler…?kalau next year…nak ikut…hehehe…mesti seronok…kalau ngam dgn tiket zah…sambil bercuti sambil jumpa ibu-ibu sabah pula

  2. izzahazfar says:

    zah org sabah tau!…so mungkin lebih mudah…heheheh

  3. amirah says:

    kak selamat dtg ke melaka..kat alai ye??jgn lupa makan ikan bakar..!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: