Kegilaan bermula

Tiba-tiba saya jadi kemaruk dengan SSC. Pantang nampak (kalau terjumpa corak yang berkenan dihati) terus tidur malam saya kurang lena. Dulu beli SSC atas dasar ‘cukuplah satu’. Kini ianya sudah bertukar ala-ala pra-obsesi.

Hujung minggu, saya dan herni plan untuk sesi ‘test power drive’ SSC Ergo kepunyaan aishah. Sesi yang ‘bakal mencukur poket’ bertempat di KFC, Jusco AU2. Dah macam mini gath Babywearing pula disitu,haha! Orang keliling pelik-pelik je melihat ‘menatang’ apakah yang sedang kami jaki sungguh ini, hihi!




Owh saya dah aim yang ini Ergobaby organic Twill Sienna Sunset, tidur malam termimpi-mimpi sudah. Terfikir teracun plak, kalau acik pakai baju kurung takkan nak pakai SSC Camo plak, huhu! Tapi acik geli-gelaman ler dengan regenya. Hajat dihati nak jadijoin kutu je dengan mak kutu ni. Jom?


Hoho, mau pasni encik francesco tarik balik elaun kat acik nih! Yang Pognae sambar, yang ni nak petik. (Atau kot2 kalau encik francesco terbaca ni, tiba-tiba kasik greenlite ke, amin! huhu)

9 thoughts on “Kegilaan bermula

  1. eT says:

    mahal ke kak mende alah nih???cam menarik jer kan..huhu

  2. Hayatie says:

    eT: rege dia ada dilink itu..jom kutu??.hihi

  3. Rozy says:

    pognae cam lagik best jaa dari ergo

  4. zatie_izzati says:

    dah lame x bukak blog yati… yati dah kuruslah…hehe ape rahsia?

  5. noraherni says:

    Lepas ni Beco pula kot! Hahahaha! (Bertanduk)

  6. Hayatie says:

    rozy: ku dah try pognae juga..kemaruk dgn camo prints dia..rembat satu gakzatie: mana ada kurusnya, tu adalah efek pemilihan warna baju je..kui kui!herni: haha..takotnya aku tengok 'tanduk' itu.

  7. SlingMeMama says:

    pognae best, ergo pun, thats why i have both, hahahahahah

  8. Zakilah says:

    hahaaha..kelakarla pic yg baby complain kat ibu dier tu

  9. hanan says:

    kat mana nk main kutu ssc ni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: