Temper Tantrum-part 2

Saya terjumpa klip video ni di FB rakan. Terus terbayangkan tantrum azri. Lebih kurang je, huhu. Menurut kajian, tantrum akan lebih menjadi-jadi jika ada ‘penonton’, ye kah! Lagi lah jika kita cuba memujuk atau menenangkannya. Tapi jika kita buat tak tahu je, buat-buat tak pandang, apa kesudahannya ek?

7 thoughts on “Temper Tantrum-part 2

  1. tie ku penah nengok kat tv video nih.rasenye rancangan america's funniest video ke ape..budak2 nak tarik perhatian..sama mcm ank ku la siap hentak kepala kat lantai tapi dia wat slow2 konon protes tp tau lak sakit

  2. Ila says:

    kelakarlah video ni…heheheeh

  3. Hayatie says:

    qasehadam: ahah, klu lihat di comment video itu lah, tp ku tak pernah tengokila: pandai kan budak2..huhu

  4. ayu says:

    yatie, macam anak sulung ayu plak, kalau dia mengamuk2 kat rumah, mmg ayu biar je..nnt, dia akan slow down sendiri..tp, kalau kat luar, mmg kena nak tak nak pujuk + cari apa2 benda yg dapat menarik perhatian dia….huhu..klu tak, ada la adegan gigit mengigit n baling2 barang…

  5. Liz Rohaizat says:

    betul. kalau ada penonton, lg menjadi-jadi tantrum dia. biarkan aje. jgn pujuk. tp kena tgk tantrum level jugak la ye. kalau dah sampai termuntah, tak boleh la dibiarkan.batrisyia kdg2 dtg hangin dia gak. yg rasa nak gelak bila tgh2 dia marah, tiba2 dia nyanyi lagu "Ba ba black sheep".. pastu sambung nangis2 blk. mcm main2 je.

  6. huhuh.. amirul pun camni gak kenkadang..suka jatuh2 badan dier,then nangis2.. huda tak layan pun, siap kena marah lagi amirul nper buat cam2.. huhuhu

  7. Hayatie says:

    ayu: yatie pun camtu, klu kat rumah biarje huhuliz: kan..tp kena tengok gak, klu dia baru pas makan, memang kene lah control klu tak, konfem muntah.huda: haha..kdg2 memang nak marah pun ada..hihi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: