‘Pancingan’ mengena

Bila pula saya gi memancing yer, hihi!. Beberapa hari yang lepas saya stuck tak dapat transfer gambar dari HP, nak blog pun jadi boring (eheh, macam lah rajin benor nak blog hari-hari pun. hihi). Sebab bluetooth hp saya rosak.
Jadi saya cuba ‘memancing’ encik Francesco di FB. Kadang-kadang komunikasi secara tulisan lagi effektif berbanding lisan dalam menyampaikan sesuatu mesej. Kadang-kadang bila lisan, ianya tidak terluah pula.(Disclaimer: untuk situasi saya sahaja, hihi!).

Bagus juga adanya FB ini sebagai medium perantaraan..(terutamanya dalam ‘mengendeng’ sesuatu, hihi)


Beberapa hari memancing di FB…akhirnya…

Hoorahh! Dapat dah hasil ‘tangkapan’ …Nokia X6, tak lah gempak pun. Jadilah! Acik tengah ‘jaki’ sat. Jangan maraa arr..!

4 thoughts on “‘Pancingan’ mengena

  1. Afne says:

    afne yg jaki hokeh! cun le yatie.

  2. My_Aqeelah says:

    hp kite pun dah hilang casing baterinya…bila anak buat main tau2 bateri dah tercabut je. iskk puas ku pujuk tapi tak berhasil sedey laaa

  3. Hayatie says:

    Afne: Sila2..hehe!My_Aqeelah: Mula-mula pun hubby berat nk beli sbb nanti hp baru pun jadi mangsa si anak juga. huhu!

  4. nak gak hp baru hp ku pon dh jahanam dikerjakn si kenit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: