Stuck

Bluetooth HP kong….lalalalala! Sume gambar2 stuck dalam HP.
.
.
.
.

Terus saya takda mood nak berblog..grrrrr!
.
.
.
.

Lusa, dah nak ke Kuantan semula, untuk MBfPC Training. Tapi tak sempat ada untuk hari pertama training tuh!
.
.
.
.

Still rasa tak beshh sebab takleh transfer gambar..sob! Sob!

3 thoughts on “Stuck

  1. nikhazifah says:

    ala ciannya, xpe, nanti cik abang balik, dia beli yang baru..

  2. Nic says:

    Salam HayatieI just stumbled upon your blog ni🙂 How are you..? I'm 90% pumping too.. 10% tu pun masa mlm2 bila baby ala2 tak sedar tu, baru dia nak direct feed.. Dulu2 stress sebab sedih baby refuse, sekarang dah tak lagi, dah terima kenyataan sikit2.. huhu.. so pump je lah round the clock. I thought i did everything right – introduce bottle at 6 weeks, pakai pulak botol Breastflow tu.. tapi kalau dah nk jadi jugakk kan.. i notice you pakai Spectra 3 and stok susu you banyak. I dulu pun sama, sekarang pakai Mamivac Lactive, stok susu jadi double.. imagine kalau you.. :-)Anyway, it was nice meeting you, allow me to follow your blog and we could exchange ideas on how to make our journey more meaningful with each other's suppport.

  3. Hayatie says:

    nik: yaa..tengah pancinggg..Nic: Bravo and keep on pumping. Keep in touch kay🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: