Gambar EBM in 1-door Fridge

Perhatian…Perhatian!

Dicari: Gambar frozen EBM dalam fridge 1 pintu (hat tempat beku yang kecik tu)

Spesifikasi: Frozen EBM tu nampak skali dengan fridge 1-door tu.

Rewards: Pahala😉 ngeeeee!

Jika ada sesiapa yang mempunya koleksi gambar frozen EBM dalam fridge 1 pintu leh email kat saya di hayatiehashim@yahoo.com. Didahului dengan ucapan terima kasih tak terhingga. ^_^

Macam entri kehilangan la plak. Sebenarnya saya dah pening nak cari gambar ebm tu. Bila taknak dulu selalu je ternampak kat blog2 orang. Now bila nak guna, tak jumpa. Gambar itu untuk preparation kelas di kuantan nanti.

Oh ya, saya juga war-war kan tentang BF talk saya dan tajuk perbincangan yang khusus adalah seperti berikut:

Topic: ‘A to Z in Expressing: Ideas to Make it Work ‘
Venue: The Momy and Baby Place, A 271, Tingkat 1, Kuantan Starcity 2, Jalan Beserah 25300
Kuantan, Pahang
di kuantan.
Date: 17 April 2010

Sebarang maklumat lanjut mengenai program ini boleh diajukan kepada penganjur di email maryaaa@crazymomy.com

Jumpa anda di sana yer…!😉

6 thoughts on “Gambar EBM in 1-door Fridge

  1. MOMMY NADIA says:

    tk de lah akak!🙂

  2. Ely Hasrul says:

    gambo satu pintu? errrrbeb, aku nk pass award beautiful blogger kat ko. nnti free senang2 ko amik ek kat blog sammy.. tengkiu i lap u

  3. Hayatie says:

    mommy nadia: takpa..heheely: orait..mekasih..muah muah!

  4. suraiya said says:

    time tu balik kuantan…nak join~!

  5. EcoT says:

    pls check email.sy ada send gmbr my ex-fridge buruk.

  6. mazlyna says:

    salam…dah dapat gambar?…klu belum…cuba tgk kat n3 ni…http://mrsfiza212.blogspot.com/2010/04/memang-berkesan.htmltapi…bg tau tuan rumah dulu ekkk….kawan saya ni…;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: