Chill@Nandos

Haha, tak habis-habis mode melenjan kereta baru. Asyik nak berjalan jer. Kali ni ajak skulmet2 sekolah yang nak test power Alza ku, huhu! Makan-makan kat Nandos, alamanda dengan auntie ena & nana semalam. Azri sungguh takuts2 melihat kerakusan auntie-auntie ini mula-mula, mujur dapat ditenangkan, kalau tidak ada juga yang kena drive sambil mengendong anak, hehe!

Tapi lama-lama dah ok, barulah nampak gigi azri semula. Aisey, piccas gedix2 banyak kat kamera nana (wey sila upload,hihi). Ni sajork yang sempat ku snap, buat kenang-kenangan dalam belog ku, huhu! Amacam kalians? Teruja nak ber-alza pasni..haha!

Psst: Auntie nana ni, mak andam vogeh tau, sapo2lah yang nak pakai khidmat andaman leh koling-koling beliau..hehe!




Acik tengah musim merempit sakan je, ‘enjin’ lom panas lagi. Meh2 korang calling2 acik, kita geder-geder, makan-makan sambil2 ber-BF talk, hihi!

5 thoughts on “Chill@Nandos

  1. ~ As ~ says:

    tu azri ke gmbar yg last tu…wahhh…Azam ku dah setahun 4 bln pun tak jalan macho mcm tu tau…

  2. Hayatie says:

    As: haha..tu yang acikk tak tahan tu ..ahakss!

  3. qasehadam says:

    bes nye jenjalan togede 2 ngn mbr gegel..ku pn tingin bangat..sonok kan gusip bgai..tp nk jln ngn sape memasing ade hal sendri.sobs

  4. Hayatie says:

    qaseh: aha..ini sajer mbr gegel yang Paling sporting yg sentiasa meluangkan masa utk member2 wlpn masing2 dah komitmen lain..yang lain2 tu pun hanya merisik khabar dari jauh..huhu

  5. Ely Hasrul says:

    pasnih koling2 aku laks..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: