Langkawi & Batu Ferringhi Trip- Part 2

Haha, ado part 2 pulak. Lagi gambar geli-geli kami semasa di Langkawi & Batu Ferringhi. Gambar-gambar kali ni dari lensa kamera member yang canggih nuu! Lama ku menanti, baru laa ni dia upload. Takda la banyak mana pun, adalah sikit2 gambar kami yang disnapnya. Mekasih yer! Maleh dah nak buat karangan bergambar sangat, jom layan the piccass, hehe!
Di terminal feri kuala Perlis..

Kat Nusantara Maju, tempat gamat..
Gambar beramai-ramai dalam Under water world.
Di Holiday Inn, Penang..
First time azri mandi kat pool. Mula-mula takut pastu naik syiok plak. Dapat geng main-main dengan airis plak, hamboi suke betul. Masa kat pool ni, en husby je lah yang berendam, aku tengok dari kejauhan je. Sebab takda proper swimsuit. T-shirt dengan seluar panjang takleh masuk swimming pool 5 star ker..huhu! en husby yang mulanya bersinglet pun disound oleh life guard untuk menanggalkan singletnya.

Bye-bye Penang!

One thought on “Langkawi & Batu Ferringhi Trip- Part 2

  1. Ina Hashim says:

    salam,mana pics pinggan mangkuk yg dirembat itew??? hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: