Persiapan

Menjelang trip ke langkawi esok malam, hehe macam ala-ala menjelang pilihanraya lak. Cam biasa keje-keje pack-mengepack, acik eksaited weh! Mengalahkan orang yang nak ke obersee (read: oversea,heh!), dah lama tak berjalan-jalan. Esok malam kol 12 kami akan bertolak ke langkawi secara konvoi ada 4 famili akan menyertai trip ini termasuk SiL, dan 2 family yang lain, rakan encik husby.

Aku me-minimize seboleh yang mungkin barang-barang keperluan yang hendak dibawa ke sana dan inilah hasilnya, adakah ianya masih banyak lagi, huhu! Satu beg baju ala-ala beg AF, satu beg diaper untuk dibawa sepanjang masa berjalan-jalan disana dan satu lagi adalah cooler beg besar. EBMnya sedikit je, yang banyak adalah botol-botol untuk mengepam, corong-corong dan juga icepack yang banyak, haha!

Ni aje lah EBM yang sempat dikumpul. Dalam usaha nak meng-catch-up, badan pula tidak sihat. Ala-ala kais pagi makan pagi pula sekarang (walaupun frozen masih ada, tapi aku buat2 macam takda) Tapi aku tak risau, sebabnya azri dah boleh makan yang lain. Jadi cukuplah bekalan ebm ni disamping dengan susu-susu segar yang akan diperah juga, ngee!

Semoga perjalanan kami ini selamat hendaknya pergi dan balik dan dibawah lindungi Allah S.W.T. Langkawi, ‘here-i-come’…hehe!

8 thoughts on “Persiapan

  1. Rozy says:

    selamat perjalanan naa yatie…jangan skip pumping almaklumlaahh dah eksaited ngan berjalan kann..

  2. mirah says:

    selamat bercuti ya. Kami baru je balik dr langkawi ni. Tinggal space kosong dalam beg, kot nanti bershopping sakan pula…:)

  3. fiza says:

    Happy holiday…bestnya. Smoga slamat ke destinasi (^_^)

  4. Ely Hasrul says:

    beshnye!!! aminn semoga besh lah holiday ko nnti. jgn lupe mkn laksa tepi airport ehehhe

  5. slmt bercuti2 obersi…jgn lupa ole2 utk mokcik ye..mokeke….

  6. luvhaziq says:

    seronotttt…..p bercuti.lama dh ku xg lkawi.mu sopping pinggan mangkuk best ooo!!!!

  7. ezan says:

    selamat bercuti! enjoy urself…🙂

  8. Hayatie says:

    Terima kasih yer kawan-kawan semua!..acik suko nih!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: