Azri’s First Step

Masih mode happy lagi. Akhirnya, berjalan juga anak aku. Sebenarnya azri dah mula bertatih2 sejak semingu dua ni. Bila dia cuba jalan, tak lebih dari 3 step, dia duduk. Camtulah je lah hari kesehari. Hari ni dah mula nampak beberapa kali dia cuba berjalan dengan lebih konfiden lagi, tapi tak sempat nak record. Ni tadi baru sempat record. Jom layansss…..

Nota: Sila abaikan barang-barang yang berteraburan dibelakang itu, huhu!.

5 thoughts on “Azri’s First Step

  1. huhuhuuuu… adwan lom berani lagi…. tatih dh lama…..

  2. asmaa says:

    seronok kan dpt lihat perkembangan anak dari masa ke semasa…kira cepat jugak azri pandai berjalan. syifa 1thn 3bln boleh b'jln tp masih lagi jatuh2 jika kakinya terlanggar barang yg kecil2…

  3. izzahazfar says:

    Kak…comel nyer azri jalan…heheheh..anak zah nak kena pegang tangan baru nak jalan…

  4. Hayatie says:

    mamalin: hehe…adwan tunggu masa je tu..azri pun jalan ikut mood dia….asmaa: hmm..ikut mood dia juga asmaa…dtg hangin dia nak jalan..pastu dia asyik merangkak je..hehehezah: hehe…yang ni takmo pegang, bila kita amik tangan kunun2 nak pimping laa…dia tarik…hmmmmm

  5. wah…dah berani nak melangkah dah..bravo bravo..heheh rumah kita sepah sama standard aje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: