Hari Raya Susu Ibu.com

Majlis jamuan hari raya SI.com di Chelos, bangi. Pada hari itu juga diadakan majlis penyampai hadiah pada para pemenang untuk peraduan di Pa&Ma yang lalu. Selain itu juga diadakan demo babywearing oleh kak shada, jemputan dari SI sempena Minggu Babywearing. Jom layan gambar-gambar pada hari kejadian (dari lensa amatur ku, kui kui)…

Mama_kina and family, tak sempat nak berbual-bual..

Hubby ku dan hubby THU

Kak shada dan demo babywearingnyaa….

Me dan tie, luvhaziq

Acara penyampaian hadiah kepada pemenang-pemenang peraduan di Pa&Ma

Maira dan Azri

7 thoughts on “Hari Raya Susu Ibu.com

  1. Ely Hasrul says:

    beshnye… aku nk g tapi segan.. eeeii gataii…

  2. Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful says:

    wooo..meriah..makan tak hengat semua org..

  3. fiza says:

    Bestnyaaa…last minute ku tak dpt gi, kempunan tak dpt makan satay mu lagi THA.

  4. Hayatie says:

    ely: haha..ngada2 lah..len kali ku paksa mu..

    mama-miya: heheh, makan free ler katakn..huhu

    fiza: tu la..ku ingat mu datang, ada sorang mcm ala2 mu..rupa2 adik ajui..huhu

  5. luvhaziq says:

    gambarku rupanya di sebelah mu.ingat datuk ct..kui..kui..ku…

  6. luvhaziq says:

    gambarku rupanya di sebelah mu.ingat datuk ct..kui..kui..ku…

  7. Hayatie says:

    luv: haha..ku pun tengok 14 kali juga, bila masa ku bergambar dgn datuk siti…hua hua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: