BF Talk

Entry ini adalah copy paste dari thread kat SI. So aku pun nak mewar2kan lah diblog juga. So especially for those momies yang kat area kuantan dan sekitar2, dengan aku-aku pun menyemak skali, eheh! akak pun penganjur tak rasmi tauuu..hokehh! Di jemput la semua yang mampu hadir ke BF Talk itu. Yang bestnya, ianya di ‘talk’kan oleh Puan kamariah kita. Susah2 Puan Kamariah sanggup datang ke Kuantan untuk bagi talk for momies2 kat situ. Sampai kami yang lain2 pun sanggup turun padang. Dan yang paling best of the best, ianya FOC sahaja..pheww!

Topic pun menarik juga tentang how to maintain milk supply while baby growing. Aku minta agar puan kamariah dapat selitkan dan esplen scenario-scenario yang menyumbang ke arah isu susu berkurang ni, pastu cara nak overcome, what to-do dan sebagainya lah. Satu isu yang selalu orang asyik dok komplen2. Semoga dengan explanation beliau nanti, kita semua dapat gambaran yang jelas dan tidak gabra2 mengenainya..Mudah-mudahan!

Selain BF Talk, juga diadakan ‘open house’ The momy and baby place sempena hari raya ini oleh maryaaa yang sudi men-sponsor tempat dan makanan2 pada hari kejadian nanti. So sesiapa yang berada disekitar kawasan kejadian atau tidak, dijemput lah datang yer dan harap boleh memaklumkan kedatangan pada aku. Just nak bajet2 je! Dibawah adalah detail2 pada hari kejadian.

Topic: “Back to work: Maintaining Milk Supply While Baby Growing”

Date: 17 October, Saturday
Time: 2.00pm, 1hour talk, don’t be late!
IBCLC: Puan Kamariah of Susuibu.com
Location: Hosted by maryaaa, The Momy and Baby Place, A271, Tingkat 1, Kuantan Starcity 2, Jalan Beserah Kuantan, Pahang
Theme: very white Hari Raya
Food will be provided, but potluck are truly welcome.

Jumpa disanaaaa!

10 thoughts on “BF Talk

  1. little says:

    oooo…sy mesti dtg nih….mmg dah lama ku tggu2 di kuantan ni..

  2. nikhazifah says:

    ala, aku takde masa tu ada kursus 14 hari kat pangkor..

  3. Aishah says:

    tha..aku cut n paste letak kat blog aku ek..malas mau tulis balik hehe

  4. asmaa says:

    memula baca..xcaited nak pergi…siap call terus hubby nak ajak pergi…tetiba mcm ada sesuatu jerk …rupanya adik nak bertunang 18/10 tu…huhuhu…

  5. luvhaziq says:

    jauh la….

  6. ratuhati says:

    akak copy paste di ratuhati ya? tapi contact number tak de ke?

  7. Ely Hasrul says:

    huishh besh gak nih kalu terlanjur berkelah kat cherating hahahhahaa..

  8. Hayatie says:

    Litte: Jemput lah datang…

    nik: aisey..missed lagi

    aishah: orait..

    asmaa: BF talk tu 17/10 kan..sempat tu leh curik2 keluar..

    Luv: apa lagi, meh la konvoi..

    ratuhati: orait, terima kasih ye kak.

    Ely: hua hua..apalagi.moh moh!

  9. luna says:

    Wah, seronoknya..

    Sue balik Perak ada jemputan kawin🙂 Nanti Yatie share kan cerita/gambar ye🙂

  10. Hayatie says:

    luna: aisey…ok, no problemo kak sue…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: