Buka Puasa with SusuIbu Fella!

Jumaat semalam, aku sefamily berbuka puasa bersama-sama fellow Susuibu. dan anak-anak yatim. Rakan-rakan lain yang turut serta adalah THU dan akma sekeluarga. Hubby ku tidak dapat pulang untuk menemani ku, sebagai pengganti, kena lah aku bawa mak sekali oleh kerana aku bawa azri sekali. Tak dapat nak snap gambar banyak-banyak, sebab azri “baik” sangat…..

Macam-macam makanan, ada kuih-muih, kek, dadih, nasi minyak, lauk-pauk dan yang paling best, kambing panggang. Tak sempat lak nak snap kambing golek tu..haha!

Me bersama THU posing2 sebelum menanti waktu berbuka. Azri tak toleh kiri-kanan dah memandang auntie THU yang vogeh dah vaazz ni…(guna jari pun bolehhh..)haha!

Me dengan mak (syiok le mak aku, dah lama ngidam daging kambin, hambik ko sepinggan semalam).

Aku dengan kak rashliana&macho Adlan, akmaalias&darling dania dan auntie THU yang datang solo.

Sebelum pulang, bergambar beramai-ramai dengan kak rashliana, THU, kak zatul, kak kamariah dan kak rita.

6 thoughts on “Buka Puasa with SusuIbu Fella!

  1. Ely Hasrul says:

    huish tak ajakkkk!!!!!

  2. Hayatie says:

    ely: macammana nak ajak, kami pun diajak juga!

  3. kakyong says:

    bestnya berbuka puasa beramai2.. meriah sungguh..

  4. Nik Ha says:

    Ni jemputan je kan sbb dlm web takde announce kan. Tp ku jeles gak dgn mu & kwn2 lain..he..he..sbbnya dpt begamba dgn sumber inspirasi ku, Pn Kamariah & Pn Rita.Jumaat tu dah nampak khemah dpn SI, musti utk bukak posa.

  5. Hayatie says:

    kak yong: meriah juga lah, orait kak yong, free2 ku terjah nnti yer!

    Nik ha: yer, takpa, nnti hariraya susuibu.com nak bergambar puas2 dgn sume geng2 susuibu.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: