Sakit Kepala

2 hari aku sakit kepala. Hari pertama aku tahan tak mahu makan apa2 ubat, masuk hari kedua aku kalah, aku tak tahan, kalau kat rumah kajang, terus aku amik ponstan dah. Aku tahu tak elok amalkan pain killer ni. Aku amat emosi kalau datang time sakit kepala ni. Tak tahu la napa. Aku takda migrain. Tapi lately ni aku kerap kena sakit kepala.

Bila aku sakit, EP juga tiada istilah MC. Ingin sekali aku baring lama2, rehatkan badan. Tapi bila tiba waktu mengepam, aku bangkit juga capai segala corong,botol dan mengepam dalam keadaan menangkup. Aku rasa nak nangis. Tapi demi anak, aku gagahkan juga walaupun rasa berat sungguh kepala aku. Alhamdulillah dapatlah 4 oz untuk ketika itu. Mujur Allah memudahkan urusan aku, aku tidak lagi demam2 sepanjang 9 bulan EP ini.

Azri sekarang tak mau naik stroller lagi. Kalau duduk dalam tu mesti dia haru nak bangkit. Sekarang dia minat baru, suka duduk dalam troli shopping tu. Suka betul dia duduk dalam tu.

8 thoughts on “Sakit Kepala

  1. ILA says:

    alamak,aku salah komenlah…huhuhu…komen kat posting lain

  2. Ely Hasrul says:

    bagusnye azri… sami payah nk duk kat trolley.. dia suka dukung aje cis

  3. Hayatie says:

    ila: haha…ramai juga yang terkonpius dengan komen box ku ini..sbb selalu kat bawah je kan setiap kali habis n3

    ely: ku pun tak tahu brapa lama die suka duk kat troli tu, harahap 'minat'nya itu berpanjangan la gamaknya..hihi

  4. Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" says:

    sakit kepala ni memacam punca dia. panas, dehydrated, low vitamin B, badan byk angin, silap tido, neck & shoulder stress…and even imbalance hormones. nnt u monitor la. kesian u, kalau sakit kepala mesti susah nak buat kerja & so mommy stuff.

    eh tomey lak askar kecil ni, booking as calon menantu eek?

  5. ummiluqman says:

    aik semalam ada komen tp tak de pulak naper konpius

  6. kakyong says:

    comel jer azri.. nampak dah mcm 1 year… semakin hensem…

  7. noraherni says:

    beb..iman pon ada uniform askar..peh ni leh kita form si kecil PLKN hahaha! tp Iman aku pakai skirt arrr ekeke

  8. Hayatie says:

    mama miya: tu la, bila datang sakit pale ni, i emo sungguh, nak taknak kena telan ponstan gak..

    p/s..buleh2 booking, Que yang 17 orang (eheh, pasannyee.)

    ummiluqman: ade ker, post komen blog ku ni kdg2 ada weng skit..kena hati2 juga..kdg2 dah taip penat tetiba weng ..

    kak yong: ye kah..wahh, naik lagi saham azri ni (mama-miya kena standby duit hantaran lebih nih..hihi)

    noraherni: wah…iman pon ada gak yer, leh kita kerah di buat khidmat negara nnti..hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: