Meet indi

Wahh,jadi seh mobile posting ni. N3 ni pun aku send dari henpon aku. Wah mau meroyan aku beloging pasneh! Tp makesure henpon kalian menyapot MMS ye. Dan max byte yg boleh dihantar melalui henpon adalah 10mb klu x salah. Sat aku tepek step by step. Series acik suko ni,ngeee! Pasni,aku dah xyah curi2 blogging dah (kes takut hubby marah,huhu) sure dia pelik n3 update tp aku x ngadap lappy,muahaha! Yg pasti bil henpon aku yg tebal!…ala apesal aku rasa gambo ni macam tak kuar je ni!??!

2 thoughts on “Meet indi

  1. asmaa says:

    yatie…meroyan lah pasnie yerk berblog…sambil ngan azri pun boleh berblog…tak perlu terkejar2 ….siap boleh anta gambar lagi ye…boleh ajar kat kami…hehehe

  2. kakngah says:

    awat gedabak sgt indi ni??? aku buat ok jek.. comey lote.. may b sz pic ko sgt la.. kene kecikan dlu sblm posting.. br blh tepek dlm 7-8 pic skali harung…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: