Under Construction

hua hua..sambil3 aku boring di batupahat, sambil-sambil aku nak make up blog. Last jadi tikus membaiki labu. Dah lintang punkang. Takpa-takpa, selow2! Prektis make perfect. Layan je la lah labu.huhu! Oh.. ramai kata yang takleh komen rupanya. Aku pun kelam kibut test tadi, sampai aku dah naik fedup dah. Nak tukar template yang lain, tapi kebanyakannya tak berkenan dihati, huhu! Rupanya, template ni takleh guna embedded komen yang macam biasa tu, kena guna komen yang pop up pula pulak. Hmm, tak kisahlah, bleh la sehingga aku ketemu template yang berkenan dihati lagi..

8 thoughts on “Under Construction

  1. Hayatie says:

    tESTING2..NAmpak ke tak ni…

  2. Aishah says:

    nampak..tp asal ko nye blog jd lintang pukang ar….susun balik la serabutsss…

    p/s: g tlg MIL masak/kemas umah hehehe

  3. Ely Hasrul says:

    testis..testis…

  4. MatAhaRiKu says:

    wah cantik arr template ni npk simple..

  5. Hayatie says:

    aishah..aku tahu ko sakit mata kan..ahaha..sabo2..

    Ely..haipp…ko tengah dingin ziana zain ke hapa ni..huhu

    jun, aisey, ku baru plan2 nak tuka lain ni..mu dah puji2 ye..huhu

  6. Hayatie says:

    testing2

  7. Aishah says:

    This comment has been removed by the author.

  8. asmaa says:

    yatie…
    camner nak tukar templet nih..
    leh kasi ilmu tak…saya nak tukar tp tak retilah…kurang berkeyakinan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: