Mystery Gifth

Hola hola! Harini hujan kat rumah aku. Aku boring. Padahal kerja rumah bertimbun lagi ni. Baju2 raya belum berjahit lagi ni. Dah lebih kurang 4 bulan juga usia forum geli-geli2 aku itu. Terima kasih pada kawan2 yang sudah bergeli2 dan sedang bergeli2 disana. Tak lupa juga pada yang sudi berkongsi cerita, masalah malah tip2/petua2 disana. Ku sukee sedia membantu mana termampu. Aku nak kasi mystery gift pada 100th, 111th XX member yang register dekat forum aku itu. Sekarang baru 79 member!hihi. Lama lagi tu. Nape 100 dan 111? Sebab, ku tak sangka lebih 50 orang member juga yang register, walaupun tak meroyan pun takpa!Ku bajet awal2 dulu hanyalah rakan2 terdekat sahaja yang register. Itupun agak2 tak sampai 50 pun. Maklumlah, aku ni takla ramai rakan2 cops juga. Angka 111 pula sebab tu feveret number aku. So saper lah 2 orang yang bertuah tu yer. Agak2 tahun bile pula nak cecah 100 tu..huhu!

12 thoughts on “Mystery Gifth

  1. fiza says:

    Salam THA, logo baru ker ni? ku nak register lagi bley tak, nak misteri gift tu..huahahaha..

  2. Adwindaa says:

    salam tha…

    ku dah register dulu, tp ku lupo la pasword n username…. ekekekekekekekek
    camno ek…

  3. ummiluqman says:

    hehe…semua org nak register balik na dpt gift nampak..*wink *wink*

  4. Hayatie says:

    fiza..haha..mu nk aci ngelat yer…jgn sampai ku terdetect udahla yer..hihihi

    lin…wah..dan2 mu lupo password dgn u/name yer..cemana gak tu..kena klik kt forgot p/word la kot..

    ummiluqman..haha..surelah..org suma dlm mode contest sana sini nih…hihi

  5. sery says:

    lwanya logo BF baru..warna wrni lgik..

  6. Honey says:

    Nak jugak hadiah …

  7. Ely Hasrul says:

    hahahah nk nk register for 100 gakk

  8. Hayatie says:

    Sery..ku rembat jer logo itu..huhu

    honey..nak adiah ehh..meh register..kui kui

    Ely..ahaha..muleh2..mu kena tunggu turn ker 100 dan 111..hihi..

  9. ibu_arifa says:

    alahh..takde can nak menang..saya dah register dah dulu2…

  10. kakyong says:

    daku pun takde harapan lah ni nak dpt hadiah misteri…

  11. nikhazifah says:

    wah..mu pun nak bai prezzie ke..bagi la ku sikit..

  12. luvhaziq says:

    wah…ku register balik ar camni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: