n3 8 bulan

Tak sempat nak update entri sekarang. Aku sekarang tengah sibuk menimba ilmu BF ini. Hopefully aku suksess untuk menyusukan anakku yang seterusnya dan boleh berkongsi dengan mereka-mereka yang memerlukan. Itulah misi ku yang telah lama tersimpan. Tapi ‘buku baru’ masih belum dibuka. Masih lagi dengan misi exclusive pumping lagi. Alhamdulillah sudah 8 bulan hari ini, 23 haribulan. Azri pun! Yeay! Lagi 4 months to-go! Kalau dekat I-village forum, 6-12+m.0 dah dikira Pro EP’er..haha pro kah! Aku nak tepek gambar medal 8 bulan pulak tapi dah hilang la plak file itu..huhu!Ok,ok..nak pegi ‘study’! Chiaww.. Will be back after 3 days! kalau ku tahanler tak meroyan..haha!

4 thoughts on “n3 8 bulan

  1. Ely Hasrul says:

    congrats!!! ujung bulan nih sami dh 16bulan.. lama lagik tu nk capai 2thn …huhuhuh sama2 la kite berusaha…

  2. luvhaziq says:

    tahniah…bila mu nk bt makan2..kekekeke..

  3. nikhazifah says:

    buleh la buat kenduri sket..jamu sate pun xper..

  4. Hayatie says:

    ely…chaiyok, mu dah nk grad tu…

    Luv & nik..boley2, nnti korang tolong handlekn yer…hihihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: