Lari pecut

Cakkk! I’m backk! Aku bertungkus lumus lari pecut 100 meter bagai nak catch up stock EBM aku yang dah semakin pupus kerana gara growth spurt lagi ku kira. Dari stock ku tinggal 2, sekarang jadi 3, seterusnya 4 dan seterus-seterusnya yeah! aku masih lagi dalam mode lari pecut lagi sekarang.

Haha azri tinggal, bye bye, ibu dah nak celen awak yer! Sekarang kat rumah macam ada pertandingan melantak air,soya, air, soya! Dengan harapan aku dapat produce extra oz dari biasa. Ya, ini hasilnya. Sampai aku pun kena lari pecut 2-3 kali ke toilet juga. Sampai 2-3 kali trip jerang air. Aku kena up kan stock ku ni sampai sekurang-kurangnya 7, baru aku kembali tenang.

13 thoughts on “Lari pecut

  1. Normaliza says:

    Yatie..ku kagum la dengan diri mu. Tahniah!!🙂

  2. mamanoa says:

    yatie..da lamer nk tanyer..
    wonder la..?u mmg exclusive expressing without direct BF ker??dr dlu i tgk u memperjuangkan EP ni..ku jua pejuang seperti mu..tp xseteguh mu..huhu..mlm ank i direct BF..siang jer btol..
    kalu btul u totally EP..naper ekk..

  3. asmaa says:

    main kejar-mengejar lah plak yer dengan azri…
    cepat sungguh yatie dpt top up EBM…mmg tabik kat yatie…good luck

  4. mamanoa says:

    maksud i siang anak i mnum susu bdn gak tp guna btol..sbb anta ank gi uma pengasuh

  5. fiza says:

    Tahniah THA, kan ku dah cakap…mu bley catch-up nyer. Kagum dengan semangatmu🙂

  6. Hayatie says:

    liza & asmaaa..ku mmg betul2 berlumba ni..hahaha..takda apa yang dapat menghalang ku..

    Mamanoa..ye, anakku tak direct. anakku menghadapi masalah nipple preference yang agak kronik..(kronik kah..ke aku yang kronik!)since then ku tukar profession sbb takmau tensi2 dah..klu tensi mmg dah lama anakku minum FM je skang..

    Fiza..haha, harus ku jadi begini!klu tidak,ku yang malu dikendian hari nnti..hihi!

  7. az says:

    teruskan usaha!!!!!!!!!!ku tabik spring dgn mu hayatie..

  8. Jiji says:

    Aku respek aaaa!!1@!~

  9. MatAhaRiKu says:

    wah bagusnya semangat dah kembali lagi..Chaiyok!Chaiyok!

  10. cintaKusayangMu says:

    truskn memecut tha….klu cmni kalah watson nyambek…eh..betul ke dia tu pelari pecut negara dlu??ku pn dh hlg ingtn jap…hahaha

  11. Hayatie says:

    Jiji, matahari, qis…hihi..toceh2!..betul la tu watson tu pelari pecut negara dulu…

  12. herni says:

    tha…hati2 pecut tuh wehh…takut kaki tersilang jatuh tergolek…hihi ku standby kan back up ambulance ke mu yek (ayat org baru kuar spital) kui3…

  13. kakyong says:

    terus kan usaha..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: