Azri & Walker

Setelah sekian lama mencari2 walker yang berkenan dihati, akhirnya ini lah hasil pemilihan itu. Sebab aku memang taknak kalau boleh azri duduk dalam walker tapi ku kalah juga kerana tak tahan asyik nak berdukung jer sentiasa. Kalau tiarap kat bawah sorang2 boleh, tapi tak lama. Atau kalau tak dukung, dia akan bergolek, bergolek dan bergolek, kadang2 dah sampai kat ceruk2 mana tah. Banyaknya betul walker yang fancy2, canggih2, bikin kepala pusing. Tapi matlamat ku, jangan mahal, ade toys2 yang leh die main kat atas tu. Ciri2 keselamatan? Hmm, aku tak rasa ada walker yang selamat!Secanggih & semahal mana walker pun kalau nak lebih selamat mestilah ada pengawasan orang dewasa. Hasilnya? Azri ku tetap juga merengek nak kena angkat setelah 15 minit duduk main-main dalam tu. Yaaa!Sindrom ‘Not More that 15 minutes in every situation’. Dalam kata lain, dia ni takleh duduk lama2 dalam satu keadaan tu lah, baik meniarap, dipangkukan, dalam walker. Yang paling lama die leh duduk diam, ialah bila kita dukung dia.

10 thoughts on “Azri & Walker

  1. ILA says:

    nanti bila dah jalan dlm walker tu,oklah sikit…tp,lama2 nanti bila dah sedar ade benda lain lagi best,mesti tak nak dok walker lagi…hehehe

  2. maryaaa says:

    ler sorry tak sempat ku nak hantar walker ibrahim…mu dah beli dulu.

  3. ibu_arifa says:

    cantik walker Azri..suke tak dia dgn mainan atas tu? hati2 yer..nnt langgar kaki Ibu- sakit tau..hihihi

  4. ~ As ~ says:

    hah samalah dengan my Azam….nak dukung je…ishhh

  5. Yatie says:

    wah akhirnya berwalker juga azri, hihi

  6. cintaKusayangMu says:

    azri mu dh ber walker akhirnye…mmg skrg ni musim menepek je kt mak dia kot…hahaha…

  7. nikhazifah says:

    azri, hati2 memandu ye..kalo mam sibuk bertenet,,langgar je…haw haw haw..

  8. Ely Skin says:

    sat lagik azri tarik drawer kat blkg tu huhuhuh

  9. Hayatie says:

    ila..takyah tunggu mainan lain yang best,1/2 jam pun tak sampai dah naniss nk kena angkat.

    Maryaaa..takpo, murahan jer ku beli, hihi

    Ibu_arifa..hihi, tak sempat langgar kaki ibu die, kaki die sendiri dah kena langgar dulu.huhu.panjang sgt kot..

    As..hmm, dukung lagi beshh,ada tilan dunlop kot..haha

    Yatie..haha, akhirnya yerkk..tu pun leh kira bapa kali masukk..huhu

    Qis.haha, mu tgu musim mu nnti, darwishes pun pulak nak menepek, roboh bahu kiri kanan mu tu..hihi

    Nik..haha, aikk, mak bz sambil2 cari lobang ni..hihi

    Ely.haha..ku ingat sapo la ely skin ni..taksempat, mmg die dah tarik pun haha..baru je ni..

  10. mirah says:

    ky khadijah dah pandai panjat walker dan nak keluar sendiri. Dah pernah jatuh tersembam sekali, pergh budak kecik tu memang lasak.. Setakat langgar kaki kita tu memang selalulah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: