Pameran Buku

Semalam kami sekeluarga berkunjung ke Pameran buku antarabangsa di Mine exhibition Centre. Wah, aku sangat teruja nak pegi ke pameran kali ini. Sebab dah banyak kali ku missed event tersebut. Last skali ku pegi di PWTC tak salah, 3-4 tahun lepas kot. Oleh kerana dah merewang ke tempat lain, kami sampai lewat kol 8 malam. Event ini berlangsung dari kol 11pagi sehingga 10 malam. Jadi, tak sempat lah nak tawaf satu hall itu kaki pun dah sakit.

Kami berposing-posing sakan sambil2 membuat aktviti-aktiviti kekeluargaan, sambil2 menuggu masuk waktu maghrib. Ini lah hasil kreativiti kami,haha!. Aduh dah macam kesatria baja hitam pun ada. Hentam sajalah belalang!

Ku nak posing dengan posing kt depan ni pun tak senang. Azri ku takmau di-slingkan dengan sling cap ayam ituw, hampir nak terlucut azri meliang-liuk kat dalam tu.

Keadaan pun tidak ramai sangat, mungkin kerana hari bekerja. Tapi best, tak perlu nak bersesak2 bila time cuti. Leh cuci mata dengan amannya.

Apa yang aku beli ?…tadaaaa. Ini sahaja. Sebenarnya tak sempat nak tawaf lagi, sebab hubby ku nak balik cepat amik barang dia takut kedai tu tutup nanti.
Buku kecik2 ni menarik. Bagus dibeli untuk koleksi, hihi. Haha, sebagai persediaan untuk projek ‘homeschool azri’ nanti,hihi. Nak Start kumpul material skit2. Wah, pas dah beli ni, macam excited nak beli lagi yang lain2 pula. Takpa, asal bukan toys etc, as long is it for educational purposes, its okay. Dah terbayang-bayang ‘projek homeschool ku’ kat bilik setor blakang tu!. Nak kena start constructions ni,eheh! Not bad juga. Banyak buku2 yang telah di-discount kan. Sayangnya sebab tak sempat nak explore lagi. Pameran ini bermula dari 29 mei hingga 9 jun ini. Apo lagi, moh pakat2 pegi…

3 thoughts on “Pameran Buku

  1. cintaKusayangMu says:

    wah..bestnye dh dpt bli buku uk azri..
    qis ni pn xsmpt2 lg nk g bli..ntah bila la ader masa nk shopping mopping ni….huuhuh

  2. ILA says:

    wah,boleh pergi ni…hehehe

  3. Mama Shinta Musraika says:

    salam hayati..

    wah.. byk juga buku mu beli ya… bagus! ku pon suka kumpul buku.. $$ jer nak sediakan buat membeli kekekeke..

    ensomnya Azri dengan kaca mata besau tu🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: