Lagi gigi..

Azri tumbuh gigi lagi belah atas pula. Ku lihat gusi atas tengah2 dah putih dan rasa keras-keras sama gayanya macam masa dia nak tumbung 2 batang gigi bawah dulu. So dah total 3 batang gigi yang ada termasuk yang akan tumbuh. Wah, sakan betul pertumbuhan gigi dia ni. Seb tak direct feed, selamat nenen ku..huhu! Yang jahanam adalah puting botol sahaja. Susah giler nak snap gambar gigi yang macam ala2 nak tumbuh tu.
Mode tengah happy2 posing ingat tadekk pape. Tak tahu pas ni ibu dia nak kerahh dia buka mulutt.hahaha!
Wakaka, bermula sesi deraan kerahan tentera. Nampak macam kena seksa jer kan! Nampak jer tu. Sebenarnya dia tengah syiok gelak sakan sebab kene gelektek. Camera phone tu lak memang dah stenby kat bawah tu. Yang nak tumbuh tu adalah gusi yang tengah2 belah kanan, yang nampak mcm tompok putih tu. Walaupun macam tak berapa nampak, tapi buat2 ler nampak..hihi!

10 thoughts on “Lagi gigi..

  1. ~ As ~ says:

    Azam ku dah nak masuk 9 bulan..tak tumbuh gigi lagi dowhhh….

  2. ummiaqeef says:

    eh..same la ngan aqeef..gigi bawah dah ade 2 batang..skang ni gigi belah atas lak nak tumbuh,dah nmpk putih2 dah..tp susah tul nak kasi tgk gigi dier tu..nti kite akan cube snap gak..hahahaha..

    p/s:kepala botak same,gigi tumbuh pun same..ehehe

  3. az says:

    lepas nih dah kene beli ubat gigi ler..semakin bertambah gigi azri..

  4. miela77 says:

    salam….Baby Qis pulak makin suka menggigit…gusinya dah keras…nak tumbuh gigi la tu…seronok bila mengikuti perkembangan anak2 kita kan?

  5. ibu_arifa says:

    okey..ku dah buat2 nampak ni..hehehe
    (memang nampak lah kak Yati..putih2 tu kt gusi Azri tu)..mesti tak lama lagi Dalila mesti Follow Azri gak..bab gigi nih..siaplah Ibunyer.. ochhh!!

  6. Adwindaa says:

    wahhh…. adwan baru naik satu gigi bawah…. tp tak berpeluang nak snap lagik… nanti laaaa

  7. cintaKusayangMu says:

    wah..dh bertambh gg azri….xpe..nen mu masih selamat dr mangsa kokangan azri…hahhaa

  8. Lady Qay says:

    wahh bgus bgus dah naik gigi…my son 8 buln dah ader 8 btg gigi..hehe..nsb tk direct bf..klo tk skit woooo bile kn gigit…

  9. Hayatie says:

    As..takpa,sabar2 skurang2nya nenen mu selamat.haha

    ummiaqeef..hihi..mcm berjanji2 pula yer

    az..ya la, gigi yang ada ni pun ku tak gosokkan,haha..buleh kah

    miela77,.betul2, rasa apa sahaja perkembangan dia kita nak rekodkan ..hihi

    ibu arifa…haha, sok2 dalila lak menyusul tu..

    lin, haha…snap jgn tak snap, stok nak kasi entri byk.hihi

    Qis..haha..tu la, seb die kokangg puting botol jer..huhu

    Ladyqay, wahh..sakan lagi gigi baby mu itu..aduh..seb mu terlepas juga..hihi

  10. Mama Shinta Musraika says:

    Salam Hayatie..

    wah.. dah byk gigi Azri kuar.. Shinta baru je giginya kuar malu-malu kucing🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: