Review: Cartoon Printed CD

Hari ini, parcel cartoon printed cd dah sampai. Lega. Yang ni order untuk rakan-rakan yang sudah booking awal-awal arituh. Ermm banyak gak permintaan cd ni sampai terketaq2 takut tak cukup. So far, aku dah gune cd cartoon ni lebih kurang 2-3 minggu juga. Performance ok, memuaskan, macam coolababy juga. Malah kain dia lagi lembut (atau lembik kah?)dari coolababy. Kerana outer fabric diperbuat daripada flannel dan dilaminated supaya tidak bocor. Dan inner layer dia pula diperbuat daripada cotton (atau cotton jersey). Bezanya dengan microfleece, bila dia basah, cotton ni agak lembab berbanding dengan microfleece. Tapi so far azri ku pakai takdalah plak merengek2 sebab rasa tak selesa ke pape. Tapi make sure cukup lebih kurang 4 jam, tukarlah yang baru. CD ni originally datang dengan satu insert sahaja, tetapi aku dengan berbesar hati lah menambah satu lagi insert pada saper yang dah order dan yang akan nak order (ada kah!). Insert yang ditambah bukan sebarang insert. Insert crazymomy yang agak tebal & gebu itu. Tapi terhad jer insert ni. Untuk order yang awal dulu mungkin takda, tapi masih lagi dapat 2 insert juga. Insyallah untuk order yang next batch semua dapat insert yang ini.
Cd cartoon ni yang bestnya bila pakai kat rumah bila tak pakai suar tu nampaklah ala-ala macam pakai seluar..Ngeh!.Azri tengah bengang sebab kena paksa pakai wane pink karrreer!haha. Takpa nakk, abaikan warna itu yang penting ianya selesa dan menjimatkan hihi. Ada saper-saper yang berminat kah, leh la koling2 acik laiii kat sini

7 thoughts on “Review: Cartoon Printed CD

  1. cintaKusayangMu says:

    wah…azri…jd model printed cd la lps ni..bagus…bagus..

  2. Hayatie says:

    qis..Azri menjadi bahan ujikaji ku juga..hahaha

  3. mamanoa says:

    yeii..imran pasni bergaya dgn new CD…tomey…tomey…xsbr mama nk pkai kat imran…

  4. asmaa says:

    lawa lah cd printed tu…camner nak dapatkan mcm tu…

  5. nikhazifah says:

    asma..boleh la calling2 hayatie..

    owh..CD2 itew sunggoh shanteks..meh mau pelok ciom CD2 itew..

  6. ummiaqeef says:

    cd aqeef dah sampai ke? hehehe…

  7. Kerol+Natt=Adam says:

    Salam perkenalan..tuan rumah nk tumpang tnye..nat ni cetek ckit pengetahuan ttg CD ni..camne penggunaan die?insert tu blh dibasuh n digunak blk ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: