Maaf

Ku nak mintak maaflah pada guest-guest yang nak tanya ku mengenai tips2 EP di PINGBOX ku di belog. Yang kadang-kadang tak berjawab soalan mereka. Bukan apa, ku memang 24 jam online..haha (tido pun) berotben & lappy ni standby jer..tapi ku dah tak kemana-mana. Makan, buat keje rumah, melayan azri bagai. Kalau time mengepam la ku boleh ngadap lappy ni full time.. so bila dah away dari lappy, kadang-kadang nampak mesej2 kat pingbox ku yang pertanyaan orang yang tak berjawab, bila nak jawab, orang tu dah sign out pula. Sorry sesangat! Jangan kalian ingat ku sombong ker bagai. Ku berbesar hati nak menjawab segala pertanyaan mengenai pumping dan apa-apa lagi la, kalau ku ada depan lappy ni. Insyallah!. Jangan segan-segan menghola diriku yang pemalu ini yer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: