Azri 7 month

Alhamdulillah, 7 bulan sudah azri ku pada hari ini, 7 bulan azri minum susu ku (tak berapa esklusif lah kiranya, sebab awal2 dulu memang dah campur, merasa la juga azri ku setin..huhu), 7 bulan aku berEP, 7 bulan aku tak ‘peod’..hihi. Cepatnya masa berlalu, rasa macam baru semalam jer ku beli pam spectra, keh keh!Tahniah ler buat aku..eh eh ?!Semoga aku sentiasa tabah. Terima kasih kepada rakan2 cops yang sentiasa menyokong ku dari tepi. Adoi, every month pon mesti ada entri award untuk diri sendiri..hahaha.

Hilang sejenak penat-lelah ku mengepam siang malam, bila ku lihat azri. Kalaulah dia tahu betapa gigihnya ku mengepam, semata-mata kerana ingin menyuapkan susuku sendiri.

6 thoughts on “Azri 7 month

  1. ibu_arifa says:

    Tahniah..selamat berpumping yer kak.. senang hati tgk anak kita membesar dgn susu ibunya sendiri kan..tak de was-was dgn bahan kimia lain (cth melanin dan sewaktu dgnnya tu..)
    semoga sihat dan selamat yer Azri

  2. kakyong says:

    Tahniah Yati..

    semoga semangatmu sentiasa menjadi ikutan ibu2 lain…

  3. Hayatie says:

    ibu arifa..betul3..lagi kaya dgn antibodi lak tu kan..

    Kak yong..thanks…

  4. didahaida says:

    tahniah..suka tgk pic mulut azri tuh..seksi

  5. nadnye says:

    Tahniah.. yea.. 7 months tu..

  6. Hayatie says:

    syu..hahaha…bibir tebal tu..cam abah die juga..

    Nadyne.. thankss yer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: