Cartoon Printed CD

Hari ini, ku dapat lagi CD lagi. Kali ini cartoon printed cd. Sample ini untuk ditorai pada azri. Pada pendapat ku, okayla. Walaupun designnya takleh celen jenama2 yang branded, tapi jadilah bagi yang nak merasa yang kartun2 juga..hahaha! Material dia memang lain la daripada coolababy. Nampak macam lembik2 & soft sebab material memang bukan PUL tetapi cotton laminated (ye ke, ku agak je, sebab ku nampak kesan laminate belah dalam tu).So kira waterproof juga lah tu. Sampai ibu ku kata, yang ini lagi dari coola. Bang bil tak cakap arrr.

Dapat2 jer ku terus pre-wash skali. Ingat nak prewash 2nd time pula. Tapi aku tak sabar decide nak pakaikan terus kat azri. Dalam hati, ala kalau bocor takpala, memang nak prewash lagi pun. Surprisingly, ku pakai dari kol 6pm hingga ker pukul 10pm, memang tak bocor. Cd ni datang dengan satu insert sahaja. Dek kerana azri ni jenis heavy wetter ku kena la cilok insert kawan sebelah tu letak dua..hihi!. Even cd coola pun ku tetap pakai 2 insert terus. Pastu malam ni ku pakaikan azri juga dengan CD ni. Resultnya kita tunggu di lain siaran..huhu. Ada saper2 yang nak mencoba-coba cd ini, koling2 la acik regenya yer.

11 thoughts on “Cartoon Printed CD

  1. My_Aqeelah says:

    salam…lame tak jenguk blog mu ini! weh order dari mana Cd nih? ku pun rase cam minat ajek!

  2. nadnye says:

    cantek juga.. ku ada satu jea cd..

  3. mama-qaisara says:

    berminatla..brp rega eh? boleh email sya tak?
    ladyheart2612@gmail.com

    tq.🙂

  4. mirah says:

    ya ya mcm cantik je tu. Sharing is caring kan. Share lah lagi..🙂

  5. Hayatie says:

    hahaha..kalianss..telah ku emailkan pada saper yang request itu..

  6. Normaliza says:

    cantik ah CD tu. Berape rege nye yek? ku macam berminat jer..🙂

  7. ummiaqeef says:

    comeinye..berape rege tuh? beli kat mane?

  8. mamanoa says:

    wa…comey la CD tu..bape ekk arge dier..maner nk bli…promo la kat member ni..tgh kumpul CD ni…

  9. Hayatie says:

    Liza, ummiaqeef, mamanoa..sila lah koling2 acik ya 012-2045646🙂

  10. mamanoa says:

    hayatie..da ader stok baru lum..huhu..xsabor ni..

  11. ummi says:

    salam..boleh email rege utk cd printed ni ngan coolababy pocket..tq amylda81@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: