CD Coola lagi..

Semalam dapat lagi parcel dari coolababy. Wah, sakan aku asyik menghorder coola jer ni. Macam dah addicted seh..eheh!Semalam dok bukak kotak, sekali tengok ade 2 wane yang dia tak penah kasi. Warna soft pink dan lite green. Selama ini, aku tak penah specific kan request bab2 kaler, aku suka campur2 je kaler yang ada. Haipp, bukak acikk sorang nak pakai ni. Ada orang lain yang mengorder dari ku juga..huhu! Sebenarnya rentetan daripada entri ku yang ini, ini dan ini. Ramai juga yang bertanya bagai yang nak orderlah, nak kirim lah, nak beli lah etc, haha! Jadi kali ini sapa2 yang berminat dengan CD Coolababy ni, boleh lah mengkontek/mengemail/meng-sms aku ditalian hayat ini 012-2045646. Boleh didapati secara cash, kutu (kutu ni dah ada 2 group yang sedang on dah sekarang) atau installment, ‘o’ interest..haha!

3 thoughts on “CD Coola lagi..

  1. nikhazifah says:

    ade bape insert dalam tu?

  2. herni says:

    wah ada installment kah bebeh! mak sukeeeeeeeeeeeeee

  3. Hayatie says:

    Nik..ade 2 insert

    Herni..ku mengalu2kan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: