Tag ke-3

Kali ni tag dari ila pula..

1. If you can be an animal, what will u be? Why
Ku nak jadi kucing hutan (ni kes tengok majalah 3 tuhari..ekeke), sebab nampak exotic eheh!

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
hoho, tak baikkk punyaa soklan ni, sbb tak baik makan duit haram, tak jadi darah daging nanti, kui kui!Tapi just for fun kan, duit tu ku nak beli kereta, laptop, hp, ni memang tak habis ni kalau nak senarai ni..hihi

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
Aku nak pegi melancong satu dunia, tapi mula2 biarlah pergi umrah dulu..muahaha!pastu ku nak pegi negara yang ada salji dulu..hihi

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
aku nak makan kat ‘chicken cordon bleu’ kat secret recipe. Dah lama siots ku ngidam nak makan ni, last time ku makan masa tengah preggie 7 bulan dulu.

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
Aku takde perasaan lak nk bunuh2 nih..klu ade pun regim zionis kot..haha!

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?
Aku pilih nak lebih dari 24 jam sehari, supaya aku ada cukup waktu untuk rehat selepas mengepam..ngeh!

7. If you can date celebrities, who is that person? why?
aku nak date dengan Rob Thomas, vokalis ‘matchbox20’..

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
Hidup tanpa masalah/dugaan..

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
Hahaha, kerana tag ini dah berkurun ku perap, so ramai juga dah buat tag ini…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: