Balik kampung

Hohoho balik kampung…hohoho..balik kampung…banyak barang hati ngirangg!!Harini ku nak bersiap2 packing bag bagai nak balik batu pahat pada hari ini juga. Dah lama ku tak ikut encik hubby ku balik. Selalu die jer yang duk sana sensorang (maklumlah encik hubby bekerja dibatu pahat). Kalau nak diikutkan sudah 5 bulan ku tak ikut dia balik. Tapi tak lama, ahad ni mungkin balik kot..haha! Aisey nnti pasti ku akan merindui aktiviti seharian ku bila dirumah sendiri contohnya memasak,mengemas rumah belog, berbeloging, bertenet & ber-Si, eheh!. Forum XX ku pun mesti tidak terjengah ler nanti..sob sob (harus ku curi2 masa nak bertenet2 juga, hihi)

5 thoughts on “Balik kampung

  1. Adwindaa says:

    wahhhh… best2… nak itut…

    adwan nanti ujung bulan 5 nak balik pahang kampung sebelah mak tok miah (mamaku)… dia tak penah lagi balik sana, so nanti balik ku nak tayang la hero kebanggaan hatiku ini pada org2 kampung…hihihi

    selamat pergi dan kembali….have a nice journey… bon voyage….

  2. ILA says:

    wah…blik batu pahat tuh…kim salam org kampng yer…hehehe

  3. aleasofea says:

    BILA dah selalu bertenet mmg tak dpt idup tanpa tenet..hehehe..linda nanti nak balik sebulan kpg taktau la ap citer..

  4. luvhaziq says:

    hoh..u nk itut gak.ku lama dh xblk kg…huwaaa…

  5. littleluqmanhakim says:

    salam..lama dah tak chat ye, org sana busy saja..heheh anyway, enjoy ur trip worait..see u later

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: