Calling for EP’ing Moms

Haha..acik siap calling2 lagi. Ku nak menyeru lagi pada semua especially ibu2 yang fully pumping seperti daku dan BF’ing moms diluar sana untuk join group geli-geli ku ini. Takde apa, just sesajer untuk bertukar-tukar pendapat, memberikan galakan dan semangat sesame sendiri dan apa-apa aje lah yang kalian ingin luahkan di situ. Jangan lupa untuk update nama anda (jika ada fully EP la) di list ‘Exclusive Pumping Mommies’. Moh2 kalian, jom kita pakat2 geli-geli disitu. Jumpa disana disana disanaaaaaa.

4 thoughts on “Calling for EP’ing Moms

  1. kakyong says:

    salam Hayatie,
    dah tukor cat rumah.. lawo la.. pink/coco/mocha… i love chocolate..!

  2. Hayatie says:

    Haha..kak yong..sy pun suka cokelat juga…

  3. mama-qaisara says:

    nk join cmne ye?minat gak nie.

  4. Hayatie says:

    mama_qaisara, clik jer kat link EP&BF tu…atau leh clik kat banner atas bleh kanan tu, jommm 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: