Fully CD


(Untuk tontonan Umum, tiada unsur-unsur kembang hidung disini!)Hoho…ini gambar ku snap, selepas ku melipat CD2 ku. Kerana ku sangat teruja dengan warna-warni CD ku itu. Ku susun-susun mengikut pelbagai gaya kuak lentang, kupu-pupu!. Ku sudah seminggu lebih dapat tittle lantiks sendiri‘ Fully Cding’. Kini, DD ku telah berkepuk dibalik pintu bilik ku itu. Dengan 13 keping CD yang ku ada (mesti kalian kira disitu ada 9 sahaja), ku kira, agak mencukupi untuk tidak lagi menggunakkan DD hooraah!. Dengan syarat, no ‘laundry day’. Maksudnya, jangan peram CD itu laaa. Ku basuh hari-hari, kira hokeh la dengan status ku yang bergelar SAHM ini. Tapi still kalau keluar, ku tetap akan bawa extra DD, in case kalau CD tu tak cukup. Sebabnya, kalau time nak kuar, ku biasa bawak 1-2 helai CD spare sahaja, bukan apa, kalau berhelai-helai, tak muat beg lak nak letak tu. ekekek . Tapi tak guna pun, sebab bukannya lama..Ku masih lagi mencari-cari idea bagaimana nak bawa CD jika keluar supaya nampak tak bulky..kalian ada idea kah!..huhu

13 thoughts on “Fully CD

  1. ibu_arifa says:

    amboi..jeles ni tgk CD yg banyak gitu.. saya baru kumpul 6kpg. Next month la baru leh beli lagi..nnt nak minta akak review apa beza CD lonatot dgn CD coolababy dan CD kasihku sayang ku(dan jenama2 lain yg saya tak tau)..akak guna yg mana yg best?

  2. Liz says:

    perghh, berderet tu! ku x sabar nak fully CD! ceh, mcm ku lak yg nak pakai.

  3. Adwindaa says:

    jelessssss daku… dirimu sudah fully CDying…

    jeles diriku nananananaaaa… (dinyanyikan dlm versi feminin”rindu dirimu”)

    tak leh jadik ni.. nak gak la full CD ni…..ish tp ne sabar…

  4. Yatie says:

    saya ada jual cD coolababy & crazy momy, sape nk beli blh hubungi saya.

    maaf tuan rumah iklan sekejap..

  5. luvhaziq says:

    jelesnye…walau ku dh fully cd tp kemeriahan warna cdmu btku jeles…ku nk warna itu…

  6. ILA says:

    aku pun nak ikut jejakmu…hahaha…

  7. kakyong says:

    salam
    amboi.. berwarna-warni, meriah sungguh..!
    anak2 kakyong pakai diaper murah2 yg dr kilang.. bukan tak nak pakai CD, tp tak sempat nak ngadun 2 org ni.. lebeh lagi kalo depa poo-poo..

  8. mirah says:

    colourful gitu..

  9. Hayatie says:

    Ibu arifa, ku tak pakai cd KS, cd Luna pun ku ada satu, so susah lah nak bezakan, cd CM pun ku ada satu juga, so far performance suma ok, so perbezaan dari segi harga la kot.

    Liz, Adwindaa, ila,..apa tunggu2 lagi, tokeh cd dah ramai kat sini..kui kui

    Kak yong, haha, klu dah ramai pun kelam kibut jugakan huhu..mane nak basuh, nk lipat..

    Luv, apesal mu tak beli warne wani…kang dah jeless..keh keh!

    Mirah, seronokkan…hihi!

  10. nonnie78 says:

    salam.

    t, ku punya cd bulan bape? bulan 6 ye? mu tak kirim mbb account no kat ku pun.. camna ku nak start bayar ni??
    ku pun tak sabar nak dpt cd suma ni.. bape insert ek?

  11. Hayatie says:

    Slm nonnie78, turn mu bulan depan..nnti ku kirimm yer..insert dpt dua..🙂

  12. maryaaa says:

    tumpang tanya, CD tu aper? maaflaa saya ketinggalan sket.

  13. Hayatie says:

    maryaaa, cd tu cloth diaper, yg sedang hangitss diiperkatakan….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: