Mari Join Grup EP&BF saya!

Hoho…kawan2! Poyonye. Ku ada buat satu forum bodo-bodo untuk ‘kita-kita aje’. Khas untuk mereka-mereka diluar sana yang menpunyai profession sebagai ‘pengepam tegar’ seperti seperti. Ku ingin mengwujudkan satu grouping ‘exclusive pumpers’ atau pumping moms, supaya kita boleh meroyan meluahkah perasaan, memberi semangat dan motivatisi sesama kita, ahaks! Tidak lupa juga kepada rakan-rakan bloggers ku semua tak kira la anda pengepam atau tidak, sila lah memeriahkan forum ku yang tak seberapa itu (ku perasan nak jadi MOD hahaha!). The rest You are invited to join this forum. Jangan malu-malu! (ku yang malu sebenarnya..huhu). As usual belum ada banyak topic-topic lagi dalam forum ini harap kalian jangan malu2 la post any topic kat situ..Nak bukak new topic pon takpe. Sure ku tak akan sound/marah atau berkata ‘topic ini pernah dibincangkan’ atau ‘sila guna kotak search forum diatas’…huhu. So mari-mari, ajak sekali kawan-kawan kalian, ahli keluarga serta sanak saudara dikampung untuk join forum ini.

15 thoughts on “Mari Join Grup EP&BF saya!

  1. ibu_arifa says:

    Bagus2 Kak Hayatie..
    Saya sokong tindakan bijak kak Hyatie ni!!
    Kadang2 kita nak tanya..tp tak tau nak tanya mcm mana..so bila baca citer/kisah/pengalaman org lain..kita dapat belajar sedikit sebanyak dr pengalaman org lain tu..
    Kredit for Kak Hayatie..!!!

    Sharing is caring🙂

  2. luvhaziq says:

    tahniah….mari2 kita register reramai…

  3. kakyong says:

    salam Hayatie,

    kakyong suka nak join forum2 ni, tp forum MSK pun dah lama kakyong tak masuk.. berebut masa dgn anak2.. btw, kalo ade tu, adalah kakyong nanti mencelah sana-sini..

  4. Yatie says:

    jom mari mari, legging murah2 ada di forum itu…ekekekkeke

  5. herni says:

    wakaka~MOD, leh beniaga kah? hehehe kot2 lah nk bantu WAHMIES2 nih….hoho!!!

  6. Hayatie says:

    wakaka..koranggg..jom joinn..nak berniaga, nak buat kenduri pun leh kat situ…korang nak meroyan posting, bukak topic ker, tensi ker..pape je la…ehehe..

  7. Adwindaa says:

    FORUM???
    wokeh…. camne nak masuk?? tak nampak pintu pun…tingkap pun tak nampak???

  8. didahaida says:

    ku malu nak masuk

  9. Hayatie says:

    adwindaa…haha..pintu/tingkap nnggak ada…die guna sliding door jer..ehehe

    didahaida..jgn malu2, ku lagi malu ni tau..ekeke..ye la,ada hati juga nak berforumerr sndiri…wakaka…

  10. as_naszra says:

    anda di tag!! Please go to http://asnaszra.blogspot.com

  11. Afne says:

    wahh seronok ni leh kenal ngan bfing mommies

  12. cintaKusayangMu says:

    nk join la gak…add mummy qis ye..(stylobubble ni),,,…

  13. Hayatie says:

    as..ku kena tag (oh..ku buat2 terkejutt)

    Afne, jom join..kat forum tu bebas…hoho.nk meroyan apa..

    mummy qis…takyah add2..terus terjah jer ke forum itu😀

  14. elysuhaili says:

    hahaha part ‘topik ini pernah dibincangkan’mmg klasik hahahahhaa

    mana forumnye?

  15. Hayatie says:

    ely, klik saja kat banner itu yer!..😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: