Fedup..

Dua tiga hari ni, banyak perkara yang aku fedup. Tapi yang paling utama adalah dgn mesin jahit ku ni. Bila mesin jahit aku buat hal. Bertambahlah ketensian. Kerana, kalau aku fedup/tensi/bengang, aku akan menjahit..wakaka..buleh ka mcm tu. Kenapalah dengan mesin aku ini, tak kesiankah dengan aku ini.. Aku ada banyak benda nak kena siapkan ni especially nappy stacker (huhu,maryaaa if u read this, ku akan pos kan NS mu esok yer, complete dah kesemua ada 5 jumlah nya termasuk CD mu).

Tetapi didalam ketensian ku ini, susu ku tetap meriah juga, malah lebih lagi sehingga 36oz jumlah perahan ku, alhamdulillah. Adakah kerana hormon yang dirembeskan ketika kita dalam keadaan tertekan juga merangsangkan juga hormon prolaktin atau adakah kerana mental ku telah diset untuk fokus dan cekal untuk menyediakan/memerah sekurang-kurangnya 30 oz setiap hari walau dalam keadaan apa sekali pun juga telah menyebabkan susu ku tetap maintain?!?huhu..entahlaa. Apa kata survey?

Semak sungguh ku lihat tempat ku menjahit ini!. Ku dah kemas beberapa kali. Ku telah cuba untuk menjahit dengan kemas dan tersusun..huhu tetapi akhirnya begini juga kesudahanya, mengalahkan tukang jahit yang pro pula. Takpa, walau tak pro gaya kena ada..ekeke!

6 thoughts on “Fedup..

  1. herni says:

    nok, mak siap zoom mu punyer ‘kesemakan’ tuh wakaka~~~ chaiyok2…don gi vap hehehe dah ada gaya pro tuh, hnss hnsss…😉

  2. Yatie says:

    patutla tak meriah kat cet room … period rupanya..ekekekeke

  3. My_Aqeelah says:

    amboi dh menjahit CD juga ke? bile boleh tempah?

  4. ILA says:

    mu ini mmg serba boleh lah…terutama dalam bab menyemakkan itu…hahahaha

  5. luvhaziq says:

    ko tggu nnti…kusuruh makngah lawan mu jahit menjahit nie…

  6. Hayatie says:

    hahaha..ku tahu korang geli-geliman baca entry ni..bak kata ku..walau tak pro, gaya mesti mau ada..baru datang feel..huhu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: