CD lagi..

Parcel kedua CD Coolababy tiba lagi hari ini. Setelah 10 hari ku menunggu. Pembelian ku untuk kali pertama dahulu tidak mencukupi. So ku topup lagi. Ada 12 jumlah kesemuanya. Tapi ku hanya ambil 5 sahaja, selebihnya ahmad albab yang punya, haha tak lar. Ku share juga dengan rakan ku. CD Coolababy ini menpunyai 8 warna kesemuanya, ada kuning, merah, biru, hijau, baby blue, purple, putih, dan oren.

Yang ini lah bahagian ku, terdahulu ku tak ambil warna merah, kali ni ku ambil warna merah pula. Jadi jumlah CD yang ku telah ku kumpul ada 14 kesemuanya (11 Coolababy, 1 Crazymomy, 1 Coolbaby). Wahh sukanya hati ku. Kira ni item kesayangan ku sekarang selepas cooler bag AR ku. Sekarang dah jarang guna DD, buleh dikira. So dapat berjimat dan menyumbang sedikit ke arah penghijauan bumi ini🙂

10 thoughts on “CD lagi..

  1. luvhaziq says:

    ku jeles….wa…..nk gak

  2. Ummi Salsabila says:

    slm kenal yati..wa..bagus2.rmai mommies da start berCD..ummi jer blum.jelesnyer..kene merengek dgn abi nik.nak gak..hihi.

  3. ~ As ~ says:

    tahan kejelesan diri sendiri… nak tambah jugak la…

  4. Yatie says:

    sape nk beli cd coolababy blh hubungi saya, maaf ye tuan rumah tumpang iklan kat sini….

  5. Adwindaa says:

    nak kaler oren ngan purple….nak gakkkkk….

  6. mirah says:

    Ya ku juga jeles. Teringin nak kaler putih. Huhu..

  7. fiza says:

    Uuwaaaaa…buka blog sana, citer pasal CD, buka plak blog sini, pasal CD gak, ku juga yg masih blom ber CD. Ku punya CD pon daru 1, itupon sample dari Maryaa.

  8. Ina Hashim says:

    salam ukhwah…selamat berCD…sudi2kanlah jengah my estore yehttp://mushymushyestore.blogspot.com

  9. My_Aqeelah says:

    yatie jahit la cd bleh ku beli dr mu. ku tgk cd kat chunkybunz ni naik juling lah….dia buat yang unsnap so kena pakai pin lampin biasa……arr juling-juling

  10. Hayatie says:

    Hihi..korangs, seronok berCD sebab ia berwarni-warni. aha yatie, iklan ler..mu kan nak jadi usahawanita tak lama lagi..hihiFiza, jgn sedih. nanti kita buat kutu yer..huhuMy aqeelah, iyer nnti bila tiba masa nak ku jahit nnti, anak2 korang pun dah takpakai CD lagi..huhu (maknanya, berjamannn lagi la tu)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: