Award..

Dapat award yang bertajuk ‘ I love your Blog’ dari luvhaziq. Ni dia dah takde kerja la tu, hihi!Anyway, mekaceh lah. Ku selalu nampak award ni juga kat blog2 orang (dalam hati bila la orang nak passed away kat ku pula yer, hihi). Dengan ini ku nak menyerahkan pula kepada rakan-rakan bloggers ku yang blum tersenarai di blog luvhaziq iaitu : amyatie@THU, maryaaa, luvhaziq(kira mu dapat balik juga la ni,hihi) Lin, Lis, Fiza, As, Ibuarifa, Asmaaa, ila, My_Aqeelah, Ummiaqeef, herni, e-caR dan lain-lain. Walau kalian telah menerima award ini. Terimalah lagi ikhlas dari ku pula..huhu!

5 thoughts on “Award..

  1. luvhaziq says:

    yea yea ku dpt awards….tocei kamcia ler ye.esk mu g bangsar village x

  2. Hayatie says:

    Hihi..ku tahu , dari firasat ku memang mu mendambakan award tu juga. Takkon nak award kat diri sendiri pula kan.ekekek..ku tak tahu.rasa mcm nak pegi,syiok juga pasal baby wearing ni. Leh ku eksen sling cap ayam rm12 ku tu…haha, buleh ker.ekeke!

  3. luvhaziq says:

    xper ko pkai nmpak xclusive skit.oii…bila nk buat ns kt ku

  4. ummiaqeef says:

    thanks 4 the award..

  5. My_Aqeelah says:

    time kasih lah yea…sungguh ku blur bab award meng award nih!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: