Azri & Legging…

Azri sudah ada legging baru, yeah!Ini sesi menerai legging yang baru ku beli kena paksa beli dari amyatie..ekeke!Ada 2 pasang sahaja yang ku berkenan. Lagipun hubbyku kata beli yang ada warna-warna ‘Azzuri’, biru.. Sesi terai-menerai ini selepas tukar CD. Ku pakaikan, ku paksa Azri posing berdiri juga..hihi!

Yang warna hijau ini cun juga, jika kena dgn baju. So kesimpulannya, ku berpuas hati lah dengan servis yang diberikan oleh amyatie. Ku mengesyorkan kali membeli legging2 ini dengan beliau, hihi!

13 thoughts on “Azri & Legging…

  1. maryaaa says:

    Puan Hayatie, saya tgk baby puan pakai CD Warna biru, comel sungguh. Boleh tau beli di mana ya? Adakah puan amyatie yg jual?

  2. herni says:

    brpakah regenyer hayatie? jawabkan b pihak amyatie haha~ menarik gak..ku tgk maryaa pon ada

  3. Hayatie says:

    Maryaaa..amboi, mu ni, waner oren nak, wane biru nak, mu kan tokeh CD, mau beli CD juga kahh..ekekek!Herni,regenya 14.90. Ku tak amik pape komisen pun tau!..hihi!

  4. Yatie says:

    wah lawa sungguh la legging tu sesuai dgn anak puan hayatie, nama amyatie tu cam nama saya skit2 adakah dia juga lawa seperti saya? saya nk la beli legging tersebut utk anak saya, mekasih yer sbb sahring…

  5. luvhaziq says:

    saya turut mmbeli legging yg sama warnanya dengan anak puan.adakah kita mmbeli dr tokei kedai yg sama????puan hayatie.tokei kedai tue ptt bg skit komisen sbb turut mmpromosikan kedainya itu(ko jwb amyatie)

  6. Yatie says:

    yerla mana amyatie ni dia tak melawat blog ini ka? hihi

  7. Shinta Musraika says:

    tak ketat ke hayatie? selesa tak azri pakai? Dua2 hayatie bleh jawab yer soklan ku ini..🙂mcm terpikat lah.. tapi tak boleh rambang mata nih.. karang garu kepala tgk budget hehe..

  8. Shinta Musraika says:

    eh…. ku lupa ada lagi satu hayatie.. banyak bangat hanyati ni ya hehe..

  9. Yatie says:

    Saya bg pihak amyatie ingin memberitahu bahawa legging yg dijual oleh amyatie adalah murah dari pasaran siap dpt percuma penghantaran kalo beli 3psg dan keatas (gile kentang punyer murah)dan utk pengetahuan shinta plak legging ni tak ketat, andai kata kalo ketat pun tarik2 la getah nyer kasi loose skit.. sekian penjelasan dari ku.. heheheh

  10. Hayatie says:

    Wakaka..bagus kan ‘yatie’ beliau adalah duta baagi produk legging amyatie, tokeh legging seantero..Tolong pesan pada tokeh,kasi horder leggin yang cun2..Shinta mum, selesa jer..mula2 ku tak berapa kenan sgt berlegging2 ni..tapi bile dah kenakan pada azri, nampak cun juga, ku pakai waktu mlm2 hari,masa keluar jenjalan ker…

  11. My_Aqeelah says:

    to all yaties;sebenarnya ku dah ushar legging itu semenjak blog bowling itu. hari ni baru nak bertanya. tengok2 dh banyak jawapan kat sini…🙂

  12. Hayatie says:

    aha..my_aqeelah, apakah persolan yg bermain di fikiran mu itu…ajukan pada yg pakar…ekekk

  13. My_Aqeelah says:

    hehehe sudah ku tanya pada empunya kedai. akan ku beli selepas mendapat izin yeahooo!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: