Sling Bag Alfio Raldo

Akhirnya ku dapat juga sling yang ku berkenan dihati. Mesti maryaaa geli-geli baca entri ni. Pasal sling bag pon nak post, hihi. Ku dah lama nak cari sling bag, tapi kebanyakkannya ku tak berkenan. Kalau ada yang berkenan pon, mahal la pulak. Hari ni ku jumpa maryaaa pasal nak ambil barang untuk projek ku, hihi!(pssttt) di butik AR kawan die kat bangi. Ternampak lah plak sling bag tu, terus ku ter-rachun nak beli..eheh! Sekali tengok ada macam design Le Sport Sac kan..yang tu memang cun2. Ku kecur nak beli tapi apakan daya, mengigils ku nak beli. Sling die je dah beratus beb! Tapi design AR ni pun cun juga. Harga pun ok, RM26 je korangss! Yeay, eksaited siotss, tak sabar nak rasmikan!amyatie, jangan mu kecur yer!hihi!…

6 thoughts on “Sling Bag Alfio Raldo

  1. Yatie says:

    perghh bikin panas betul la, bkn nk beli kan ku satu…huarghhhhh

  2. maryaaa says:

    kahkah..masa SGM nanti beli laaa dekat jer

  3. fiza says:

    Tie, santek…santek..SGM nnt mu pakai tau, kasi jelous sket kat kembar mu ittew..heheheh…

  4. luvhaziq says:

    colourfulllll ler…..

  5. Adwindaa says:

    heheheh marna marni gituuuu…. ekekekeke

  6. Hayatie says:

    hihi, korang nanti akan ku rasmikan di SGM nanti..tungguuu kemunculan ku bersama sling bag yang vogeh daa vasss ituh, hihi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: