Azri 5 months today..


Ni edisi gamba tunjuk body jek sume..haha

Hari ni genap azri 5 bulan..kelmarin dah tulis entri azri 5 bulan in advance. Takpa lah kira entry arini mcm refresher lah..haha ni kes nak bykkan entry juga

  • Azri dah makin cerdass.
  • Macam-macam perangai.
  • Macam-macam emosi.
  • Semakin curious dengan surroundings dia.
  • Suka masuk jari (kdg2 sume jari) sampai muntah-muntah
  • Dah pandai gelak besar tawa hilai bagai..
  • Suka buat suara coeing (betul ke ku spell nih!)
  • Dan macam-macam maleh plak ku nak menaip lagi ni..hihi

6 thoughts on “Azri 5 months today..

  1. ibu_arifa says:

    semangat tul azri ni..dah berapa kg dah dia?

  2. Shinta Musraika says:

    wah.. azri 23hb genap 5 bln yer! my shinta today 24hb genap 7 bulan.. hayatie! supply merundum la dua hari ni… dah la stok seketul dua je. tadi pagi terpaksa thaw sebotol stok beku 5oz.. ingat nak kumpul stok bebanyk, mendengki tgk stok awak..

  3. luvhaziq says:

    wah besar azri pd papa dia nie.camne yek?????lawak je jgn marah…

  4. Adwindaa says:

    wooo… 5 bulan dh… hehehe adwan 26 hb ni cukup 6 bulan ……

  5. Hayatie says:

    ibu_arifa……hihi..azriku udah 8.5 kg.Shinta_mum,…merudum kah?jgn lupa belasah jer stok2 yg bykkan susu…jgn lupa pam juga kerap2!:)Luvhaziq,…ekeke…azri nak celen abah die tak lama lagi.Adwindaa,…..wah2 best2, dah prepare solid?nyium2….

  6. Shinta Musraika says:

    wah.. sihatnya azri! my shinta baru 6.5kg masa umur 6 bulan. jauh ketingalan lah hahaha!sekarang 7 bulan tak timbang lagi sebab takde gi cucuk apa kat klinik so takde la timbang. tadi pagi ada try test kat scale tapi susalah, tu scale org dewasa tak boleh dpt berat shinta kuang..kuang..kuang..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: