First Award…

The rules:
*Place the award logo on your blog.
*Nominate 10 other blogs which show “Attitude and/or Gratitude”
*Link to the nominees on your blog post.
*Comment on their blog that you have nominated them.
*Share the love and link to the person who nominated you.

Ni first award ku dari maryaaa, thanks maryaaa, rakan cops SI yang pertama ku kenal. Itu pun sebab ku beli cooler darinya. Setelah lebih kurang 4 bulan ku berblogelss..hihi. Selama ni ku tengok je macam-macam award dari blog orang lain. Kira kembang hidung jugalah.

Fuh kena nominate 10 blog lagi kah, tak dapekk arr den nak nolong eh!. Dengan ini ku nak turun temurun kan award ni ke amyatie (die mmg dah dinominate pon dari maryaaa) sebab ini adalah kembar tak seiras ku..hihi, Ibu_arifa , Asmaa, fiza, as, ila, shinta_mum, qaseh adam, ummiaqeef

One thought on “First Award…

  1. ~ As ~ says:

    tengs… tambah lg sorang bagi award ni..tambah lg sorang sister… hihihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: