Azri’s first night-out

Yesterday, kami pergi wedding one of my hubby nyer rakan cops di Sime Darby Convention Centre, bukit kiara. Plan nak bawa azri skali. Sengaja ku nak biasa2kan die berjalan. Dalam hati ku risau/takut/nerbes bagai kalau die meragam.

Tadaaa..azri masih bertahann untuk minit2 yang pertama dalam dewan itu

haha..masuk ni, ku dah 14x kali kuar masuk dewan itu, kali ni ku berehat-rehat diluar dewan sambil ku landingkan azri kat atas meja itu. Wah, azri sgt seronoks bila jumpa tempat yg flat, kerana dia akan memusingkan badannya untuk meniarap.

Ku dijoin oleh auntie cinot bersama anas di meja itu..hihi. Sambil-sambil azri dapat tunjuk bakatnya depan anas yer!


Hooray..akhirnya dpt juga kami bergambar tiga beranak

Muka azri yang dah boring kat dalam dewan itu!
kesimpulannya, azri tetap juga meragam sekejap-sekejap. Tapi masih dalam kawalan kami..hihi!Tapi balik tu trus nangis tak henggat, mungkin byk sgt input yg di terima sebelum tu menjadikan die susah nak melelapkan mata untuk tido, jadi melalaklah sampai muntah2!adoi!Kami sampai rumah tepat pukul 12 mlm.

2 thoughts on “Azri’s first night-out

  1. Yatie says:

    wah serba azzuri la mu tha … macam artis majalah.. cun siots!

  2. Shinta Musraika says:

    azri tak ngatuk ke balik smpai 12 mlm? my shinta jam 6-7pm dah masa tido dia, so kami memang tak bleh kuar memana blah mlm hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: