TAG lagi….

Tag from Aishah, toceh!. Sekali kena TAG berkali2 dah…hambikk ko..hihi. Previously Tag four, yang ini Tag Five pula, haihh macam berjanji-janji pula

5 things found in my bag:

  1. Wallet
  2. Handphone
  3. Beg make-up
  4. Kunci rumah
  5. A girl things; pantyliner, pads

5 things found in my wallet

  1. IC ku..
  2. Mykid Azri
  3. Segala bagai kad (kad kredit, kad loyalty, kad atm & kad2 lain yang menyemak jer
  4. Lesen memandu
  5. Duits

5 favourite things in my room

  1. Teko wangian aromaterapi dgn lilin ( buat2 lah paham camana bentuk itu)
  2. Air-cond
  3. Kipas (pasal selalu off aircond bila dah sejuk sgt kemut elektrik
  4. Wardrobe + 5 tier file cabinet yang diconvert jadi tmpt simpan brg2 azri khazanah bagai
  5. kapet bulu-bulu..

5 things I’ve always wanted to do

  1. Menjahit (Langsir,Baju kurung, baju melayu azri, CD???)
  2. Nak bukak kedai (tak kisah la kedai ape, online ker, janji bisnes!)
  3. Breastfeeding Azri (ended up being fully expressing, takpela either way pon, janji azri minum susu ibu juga)
  4. Nak excersize diet bagai
  5. nak sambung master (tapi tak penah yg dapat!..hihi)

5 things I’m currently into

  1. Pam, pam & terus mengepam..
  2. Bloggingsss with lotsa luv info..
  3. anything to do with exclusive expressing/ pumping
  4. Baby things
  5. Online shopping

5 people to tag

  1. Amyatie
  2. Maryaaa
  3. Fiza
  4. Liz
  5. iLa@ultragirl

Selamat berTagingss kalian yer.

One thought on “TAG lagi….

  1. Shais says:

    akak pun kalo boleh nak jahit cd …tapi banyak benda yg tak jual kat kedai sini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: