Crochet Baby Booties for Azri

Ku baru je dapat crochet baby booties yg ku order dari Maryaaa hari ni. Ku dah pernah order yang wane bossy blue. Kali ni ku mintak maryaaa custom made kan ikut warna yg ku pilih. Sebab ku berkenan betul kat warna poise pink itu (kombinasi pink&black) dekat blog nya tapi xkan ku nak amik pink kot. Ku minta la dia buatkan warna baby blue&black. So ini la hasilnya. Not bad huh! Tak sabar nak pakai kan kat azri ni!

Yeay! Dah ada dua set crochet booties!

*Ada satu hari ku bawa azri jalan-jalan pakai crochet booties ni, adalah sorang ahkak ni tanya ku ‘…anak pompuan yer!’.. Hmmm..apolah!nampak gurly sangat kah pakai crochet ni!

2 thoughts on “Crochet Baby Booties for Azri

  1. Qaseh says:

    wah cantik la crochet tuh….

  2. Hayatie says:

    aha..order dgn maryaaa tuh🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: