Projek

Arggh, byknya benda yg bermain dibenakku sekarang. Yang paling utama sekali skali, passion ku dalam jahitan. Byknya projek jahitan ku yang terbengkalai since dr ku preggy lagi. Bila nak start menjahit ni cik yatie oii!.

Ku nak senarai2kan projek2 jahitan yang perlu aku siapkan untuk tahun 2009 ini:

1) Langsir pintu bilikkainnya ku dah berzaman ku potong tapi tak jahit2.
2) Baju kurung
3) Kelas jahitan baju kurung moden & kebayasian makcik yg ku dah janji nk blaja dgnnya, alih2 ku tak datang2.
4) ku nak order nota jahitan lagi kat Pn Azura nak order nota jahitan baju melayu & baju kanak2
5)
6)
7)

*Akan ku hapdet lagi ape yg ku nak buat.

2 thoughts on “Projek

  1. maryaaa says:

    biar kuhapdet:5) cloth diaper6) nappy stacker7) wetbagsand then you will supply to us, yey!

  2. Hayatie says:

    hoho..pandai mu yer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: