Patah sudah corong spectraku…

Wahh, tengok title tu macam ganazz jer bunyinye. Bukan patah dua tawww. Hanya patah ditempat nak cucuk tiub sahaja. Dush, sket jer patahnye, terus tak boleh dipakai. Sob!sob!. Ini sume gara-gara ku panicks melihat stok fresh EBM Azri yg menyusut,lantas ku jadi tergesa-gesa sungguh nak mengepam. Kalau nak diikutkan carta hasil tenusuku itu, macam biasa je pengeluaran ku. Ku rasa Azri ku ni dah kena growth spurt la. Bukan ku panicks sebab takut Azri tak cukup EBM, sebab frozen EBM ku banyak lagi tapi ku risau Azri yang memang tak suke nak minum frozen EBM tu. Dia minum selow-selow. Kadang-kadang tak habis. Nasib ku ada corong i-spectra ku sebagai galang gantinya.

Lihat yang belah kiri tu, ku dah bulatkan tempat yang patah hati itu. Nampak dakk garisan yang wane merah itu. Ku cuba cari serpihannya tapi dah kemana melantunnya.

Inilah rupanya stok fresh EBMku yang ku paniks kan sangat tu (tebalnya salji tuh,hihi). Selalunya ku akan sediakan lebih kurang 8 botol x 100ml/3.5oz setiap satu. Tapi disebabkan kekerapan Azri minum sejak kebelakangan ni,terpaksa ku topup yg frozen juga.

Inilah rupa stok frozenku yang tak seberapa ini (orang lain lagi banyak taww) .Tapi ku kembang hidung tengok..hehe. Ye la sebab ku dulu takde satu hapah pon!Ni yg jadi semangatku untuk terus mengepam. ku baru je pindahkan stok frozen ku ke fridge ni sebab freezerku dah tebal dgn salji.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: