Azri In His ‘Tukar Bulan’ Mode


Azri skang dah almost 3 bulan. He’s now weigh of 7 Kg!.Alhamdulillah. Cepatnya masa berlalu, tak sabar nak tunggu besar lagi, meniarap, bermain, etc. Skang azri asyik meragam, especially bila die ngantok n nak lelapkan mata. Sebelum ni ok je die, klu dah ngantuk, die terus tido. Cuma skang dia ada trend nangis dulu sebelum nak lelapkan mata. Sudahnya, asyik kna dukung2, pujuk2 dulu..tu pun kadang-kadang tak jalan gak. Dah puas dia nangis, pastu die tido sendiri,kadang-kadang time tengah dukung pun die tertido gak..Mcm tu la dia skang dalam seminggu ni. Pening kepala di buat.

Siang pun azri dah kurang tido. Dan tak boleh nak tido agaknya. Maybe sebab panas kot. So klu tak tido tu, die ‘main’lah sorang2, gelak2, sengeh2..tah pape lagi tah. Agak2 dah boring je n takde sape yang nak layan dia..apa lagi NANGIS lah!Kata orang, budak kalau meragam sebab nak beralih bulan.hmm.tak tahu la..hopefully everything will be just fine for him.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: